lucaria
5016 poze   134652 vizite
Albume
A-nou sositii in gradina mea -Newcomers in my gardenA-WISH LISTAA-Phalaris arundinacea PictaACOPERISE VERZI-GREEN COVERALGELE MARINE-HAI TAI -seaweed Hai TaiANASON STELAT-Star aniseANGHINAREA-artichokesARBUST CU MIROS DE CAPSUNI-strawberry shrub smellASOCIEREA LEGUMELOR IN GRADINA-ASSOCIATION OF VEGETABLES IN GARDENASPIRIN WATER-APA DE SALCIEAU SAU NU IMAGINATIEB-Carte-de-Leacuri-Si-Retete-NaturisteB-CREMA DE CORP CU ALOE VERA_RETETA   UNGUENT CU ALOE VERA_RETETAB-HOMEMADE ANTI-RID CREAMB-Homemade Natural Face Cream and Face Serum Recipes   Crema de fata naturala-retete serB-HOMEMADE- ULEI DE AVOCADO STORS LA RECEB-MASTI FACIALE HOMEMADE_NATURALE 2B-PASTA DE DINTI CLASIC_HANDMADEB-REMEDIU NATURAL-ELIXIR DIN FRUCTE DE SOCB-RETETA CREMA ANTICELULITICAB-RETETE HANDMADE-CREME DE FATAB1-PASTA DE DINTI RETETA SIMPLA-HANDMADEB2-CREMA ANTIINFLAMATOARE -Tataneasa   reteta unguent de tataneasa 2B3-Natural Oils for SkinB4-CREMA DE FATA ANTIRID-ULTRA RICHB5-ULEIURI ESENTIALE-METODE DE PREPARAREB6-APA DE TRANDAFIRIB8-CREMA REPARARATOARE CU TAMAIEBernese Moutain DogBOB_leguminoasabujori 2015BUTASI DE TRANDAFIRI IN SCOALA-2015CAIS CEA-MAI-BUNA-DE-UNGARIACAIS SULMONACAPSUNII CUMPARATI DE LA MARYANNECARCIUMARESE_Zinnia elegansCASE MAI SPECIALECASTRAVETE CUCUMBER - ARMENIANCASTRAVETI LUFFA CYLINDRICA-burete vegetalCASTRAVETI SARPE CHINEZESCCEL MAI CIUDAT FRUCT DIN LUME Degetele lui BudhaCEL MAI MARE FRUCT DIN LUMECELE MAI FRUMOASE PLAJE DIN LUMECINE CUNOASTE ACEST COPACCIRES_RUBINCLEMATIS 2012-2014   DORINTE CLEMATIS 2015colectia mea de rosii   RED MOSMONCOLTUL MEU RUSTIC DE LA BLOCCONDIMENTE CHINEZESTICONSERVE_PENTRU IARNA CA LA MAMA ACASACOPACI UNICICRACIUN 2011CRINI ALBI_2011-2012CRINI IMPERIALICULTIVA PERE INDRAGOSTITECURTEA MEA IN RENOVAREDATURA MOVDECORATIUNI COMESTIBILEDom realizat integral din bambus construit fara nici un cuiDOVLECEL PATISONDOVLECEL SPAGHETTI SQUASHDULCIURI CA LA MAMA ACASAESECURI GERMINARI SEMINTEfasole urcatoare cu floare rosieFITNESS PRIN GRADINAFLORI RAREFRUCTELE DE SOCGerminare-seminte-bujor-arbustivGHIMBIRGINKGO BILOBAGINSENGUL-RADACINA VIETIIGLADIOLE_2011GLAZURA-SAU-SERBET DIN TRANDAFIRIGloriosa superba-RothschildianaGoji Berry ReteteGOJI BERRY-RED MOSMON-GOU qi zi_lycium chineze-INTRETINERE PLANTAGOJI BERRY_RED MOSMON-GOU qi zi_lycium chinezeGoji Lycium BarbarumGRADINA MEA_4 mai 2011GRADINILE EXBURY_ Poarta spre PARADISGRADINILE IN STIL JAPONEZHIDROLATUL DE LAVANDAHOMEMADE BAMBOO DECORATIONSHortensie Vanille-FraiseIARNA PE ULITAIDEI PENTRU GRADINAIDEI_PERGOLA SI ALEIIEDERAIMORTELE SAU FLORI DE PAIEINCEP RECOLTELE 2012INDRUSAIM-Pelargonium citrosumINGERUL PAZITOR_SA INVATAMINGRASAMANT GRATUIT PENTRU PLANTEINSECTICIDE NATURALE SI FARA RISCINVITATIE LA O CAFEAIUNIE 2011 IN GRADINA DUPA PLOAIA CU GRINDINAIZVOR DE FLUTURIKALE - NERO DI TOSCANAKEFIR_Ciuperca tibetanaKIWI JENNYKOMBUCHA_CEAIUL REGILORLA SACRIFICAT PURCELUL_2011LAMAITA_in fereastra meaLEACURI DE GRADINALEGUME 2012LEURDALEVENTICA_Lavandula angustifoliaLILIAC DE VARA-ECOLONIALonicera kamtschatica-AMUR-honeyberry-fructele de miereMACERAT DE URZICA INSECTICID SI FUNGICID   DECOCT DE RUBARBAMAGIA NATURIIMANCARE CHINEZEASCA_de legumeMANCARE CHINEZEASCA_IN MY KITCHENMANCAREA CHINEZEASCA PERFECTAMANGOLDMANGOLD RHUBARB CHARD ROSUMar soiul FlorinaMAR-AROMA DE VARAMASTI FACIALE HOMEMADE_NATURALE 1Mazare SparanghelMETODA IDEALA PENTRU SLABITMIGDALMINISERE LA INDEMANA NOASTRAMUR FARA SPINIMustard KomatsumaMUZICA MEA DE SUFLETNOUTATI TRANDAFIRI 2014   POMI FRUCTIFERI NOUTATI 2014NUC PECANOBLIGEANAOCHIUL BOULUI-floriOSTROV_un film memorabilOUA DE PASTEOXALIS TRIANGULARISPAK CHOI_FAVORITA MEAPak ChoyPAPA BUNPar ARPAVAL EROpar CUREpar MONICApar NAPOCApar WilliamsPASSIFLORA CAERULEApassiflora edulisPASSIFLORA VICTORIAPE CARARI DE MUNTEPERGOLAPHYSALIS PERUVIANAPIERSICA PARAGUAYPLANTE DIN CURTEA MEAPLANTE EFICIENTE CONTRA DAUNATORILORPLANTELE SANITARPLANTE_LEGUMEPORC CU PAK CHOIPRACTIC IN G0SPODARIEPREPARATE DE POSTPRIMA FLOARE 2012_PRIMELE RASADURIPRIMAVARA 2011PRIMII PASI_FLORI DE CURTEPRIN GRADINA -2013   din gradina octombrie 2013   TRANDAFIRII- 2013Prun STANLEYPrun ANNA SPATHPrun DAgenPrun TULEU GRASRASADURI - 2014REGELE FRUCTELOR_MANGOSTEENREMEDIU NATURIST-MIERE SI SCORTISOARA   DIETA PENTRU SLABIT CU MIERE SI SCORTISOARARETETA PENTRU ELIMINAREA PIETRELOR LA BILA SI RINICHIRETETA TIBETANA CU USTUROIReteta unt de corppentru masaj relaxant Morcov-MelissaREVITALIZANT NATURALRHUBARB - GLASKINS PERPETUALRODIA-PUNICA GRANATUMROSMARINRUCOLASA CRESTEM ROSII- METODELE MASLOVSALATA SIMPLA DE ALGESAMUNA-MIGDALA DE PAMANTSAPUN HANDMADE CU INGREDIENTE NATURALE   1-SCURT ISTORIC DESPRE ALEGEREA SAPUNULUI BENEFIC PIELII   CUM SA FACI SAPUN LA RECE   SAPUN NATURAL -DARK   SAPUN NATURAL CU GOJI BERRY-MILK and HONEY   SAPUN NATURAL POLEN DE FLORI-YLANG YLANG   SAPUN NATURAL SENZITIV-ALOE VERA SI GALBENELE   SAPUN NATURAL _ESTIVAL   SAPUN NATURAL-AROMA VERII   SAPUN NATURAL-Cocoa Vanilla   SAPUN NATURAL-EXOTIC-cu LIME CACTUS SI AVOCADO   SAPUN NATURAL-FLORI DE TEI SI POLEN   SAPUN NATURAL-Lavender Flowers      SAPUN NATURAL-Lavender and Milk   SAPUN NATURAL-LAVENDER-CITRUS and ELDERBERRY   SAPUN NATURAL-Lilac and Vanilla   SAPUN NATURAL-Sea-BuckthornSCORTONERASecretul unui gazon reusit_adresaSEMANAREA FARA SUBSTRAT VEGETALSMOCHIN_ 2011-2012-2013SOFRANELUL_CARTHAMUS TINCTORIUSSPECTACOLUL PRIMAVERII 2014Sphinx Colibri_pasare sau insectaSTEVIA DULCE_IMPORTANT PENTRU SANATATESUPA DE ALGE CU BAMBUSSWEDE - RUTABAGATamaia_ingredientul antirid minuneTARO ROOT-radacinoasa din AsiaTOMATA_HOWARD GERMANTOMATA_JERSEY DTOMATE 2013   TOMATE -NOUTATI 2014      NOUTATI IN GRADINA-2014TOMATE 2015   Beauty King   big rainbow   peach_pink   ruby german green   tomata-rosia pufoasa a Anutei   tomate albe   tomate brandywine yellow   tomate rozov blyan   TOMATE SOI NOU 2015   tomate vintage wine   tomato 1884   tomato big orangeTOMATE 2016TOMATE BEEFSTEAK-HAWAIIAN PINEAPPLETOMATE BlushTOMATE CHERRY BLACK PLUMTOMATE COSTOLUTO FIORENTINOTOMATE EVERGREENTOMATE GOGOSARTOMATE MONEYMAKER 2011TOMATE RED TRUFFLETOMATE ROZ_Thai PinkTOMATE SAN-MAZAROTOMATE TLACOLULA MEXICTOMATE TOMATILLO PURPLETOMATE WAPSIPINICON PEACHTOMATE_2011TOMATE_OSU BLUETOMATE_Super SweetTOP 100 ALIMENTE BENEFICETOPINAMBURTRABDAFIR-SchneewittchenTRANDAFIR Manuel CanovasTRANDAFIR - Honore de BalzacTRANDAFIR -Charles AustinTRANDAFIR -ElffeTRANDAFIR -ROSCOVANULTRANDAFIR -Sympathie urcatorTRANDAFIR Abraham DarbyTRANDAFIR ANGELATRANDAFIR bienenweide rotTRANDAFIR CARAMELLATrandafir FlorentinaTRANDAFIR Gartentraume -ROSE GartentraumeTRANDAFIR Ghislaine de FeligondeTRANDAFIR High SocietyTRANDAFIR Ilse KrohnTRANDAFIR LeipzigTRANDAFIR Leonardo da Vinci rozTRANDAFIR Morsdag AlbTRANDAFIR Queen ElizabethTRANDAFIR Summer SongsTRANDAFIR- PomponelaTRANDAFIR-EDEN ROSE sau Pierre De RonsardTRANDAFIR-FalstaffTRANDAFIR-Harlekin sau Kiss of DesireTRANDAFIR-Jayne AustinTRANDAFIR-New Dawn cataratorTRANDAFIR-Red Leonardo da VinciTRANDAFIR-Rhapsody in BlueTRANDAFIR-Rose de Rescht-de dulceataTRANDAFIR-Uetersener KlosterroseTRANDAFIRI 2014-15-16TRANDAFIRI ACHIZITI 2012trandafiri fara nume   necunoscut 1   necunoscut 2   necunoscut 3   necunoscut 4   necunoscut 5   TRANDAFIR Golden shower   TRANDAFIR HERITAGETRANDAFIRII 2011TRANDAFIR_First LadyTRANDAFIR_patrick_poivreTRANDAFIR_roger lambelinTRANDAFIR_Souvenir de la Malmais alpinistTRANDAFIR_Spirit of Freedom alpinistTRANDAFIR_The Alnwick Rose alpinistULEIURILE PENTRU FABRICAREA SAPUNULUI HANDMADE-AUR CURATUn gandUNGUENT DE ROSTOPASCA_RETETA   VIN DE ROSTOPASCA_RETETAUNT DE CORP_BEAUTYVanata alba_Eggplant WhiteVarza Kale -Dwarf Green CurledVINDECARE CU SUCURI SI CRUDITATIVITA DE VIE - Muscat OttonelVITA DE VIE - SOI CHASSELAS ROSEVITA DE VIE -soi Suvenirvita de vie ESTHER struguri de masavita de vie MUSCAT DE AUGUSTvita de vie REZISTENT DE BULGARIA struguri de masaVITA DE VIE SOI-MUSCAT OTTONELVITA DE VIE SOI-NEROVITA DE VIE-Cabernet-Sauvignonvita-de-vie de masa MATILDEVita-de-vie roze de masa ANITAWHITNEY HOUSTON-IN MEMORYWISTERIA MEAWonderfull MusicWYSTERIA_PERGOLAZAMBITI VA ROGZEAMA BORDELEAZA PREPARATA IN CASA   ZEAMA SULFOCALCICAZMEURA_ Aromat de Fertod_2011-2012ZORELE_ Ipomoea purpurea   noi zorele 2013

membru din 20 februarie 2011

VINDECARE CU SUCURI SI CRUDITATI

Aceasta dieta poate fi tinut deopotriva, de oameni sanatosi si bolnavi. Pe primii ii va ajuta sa-si curete organismul si sa slabeasca, ceilalti isi vor recastiga sanatatea
Elemente de baza: Este o cura cu efecte de purificare, insanatosire si reintinerire deosebite. Este unul dintre cele mai riguroase regimuri de acest fel cunoscute de medicina naturista. Datorita rigorii acestei cure, este necesar sa fie respectate cu strictete anumite reguli.

Dieta cu sucuri si cruditati decurge in trei etape:
1. Tranzitia si pregatirea;
2. Perioada propriu-zisa;
3. Revenirea.
Indicatiile specifice fiecarei asemenea perioade trebuie respectate intocmai.
Scopul curei Cura cu sucuri si cruditati atinge urmatoarele obiective:
• o scadere in greutate accelerata;
• stoparea dezvoltarii unor tumori;
• rezolvarea anumitor probleme psiho-mentale.
Cele trei etape ale curei cu sucuri si cruditati

1. Tranzitia si pregatirea
Inaintea inceperii propriu-zise a postului cu sucuri si cruditati este necesara o perioada de adaptare de 7-10 zile, in care anumite alimente vor fi eliminate din dieta, in timp ce altele vor fi consumate cu predilectie.
Alimente interzise: carne, oua, mancaruri preparate prin prajire, alimentele conservate, alimentele cu adaosuri de conservanti, coloranti, amelioratori de aroma, amelioratori de gust sintetici, cafea, alcool, tutun, dulciurile care contin zahar.
Alimente permise: cereale integrale (fulgi de grau, ovaz, orz, orez integral), alimentele naturale bogate in calorii, care vor sustine organismul pe perioada curei: nucile, susanul (neprajit), pasta de susan, arahidele si alunele (neprajite), semintele de floarea soarelui (neprajite), salate din cruditati si combinatii de sucuri, ulei presat la rece, cu care “se impaca” cel mai bine sistemul nostru digestiv. Avem de ales intre uleiurile de floarea soarelui, de masline, de dovleac.
Ultimele 2 zile ale perioadei de pregatire:
• Seara vom lua o lingurita de ulei de ricin (doua seri succesive).
• Apa de peste zi se inlocuieste cu o combinatie de ceaiuri: salvie, ienupar, cimbrisor – in parti egale (la nevoie se poate folosi doar salvia). Se lasa sa macereze 12 lingurite de amestec din plantele mentionate intr-un litru de apa, de seara pana dimineata. Dimineata se filtreaza – maceratul limpede se pune deoparte, iar plantele ramase ca reziduu se infuzeaza cu 1 litru de apa clocotita timp de 15 minute. Se raceste infuzia, se amesteca cu maceratul. Remediul astfel obtinut se bea pe parcursul unei zile.
• Cu o zi inainte de a intra in cura propriu-zisa de sucuri si cruditati se va face o clisma cu un ceai obtinut astfel: se infuzeaza 3 lingurite de musetel cu trei sferturi de litru de apa. Cand infuzia este calduta, se adauga 3 lingurite de seminte de in (sau faina de seminte de in). Dupa o ora se filtreaza infuzia, dupa care poate fi facuta clisma.

2.Dieta cu sucuri si cruditati

Durata
Durata curei propriu-zise cu sucuri si cruditati se poate intinde de la 3 saptamani pana la doua luni si jumatate. In cazurile grave, cura poate fi prelungita pana la nivelul anilor. Restrictii alimentare
In aceasta perioada vor fi excluse complet din alimentatie:
• toate alimentele preparate termic (prin fierbere in apa sau in abur, prin prajire, prin coacere);
• orice fel de carne sau preparate din carne;
• orice aliment care contine conservanti chimici, amelioratori de gust, aroma si culoare;
• zaharul si orice fel de produse zaharoase;
• branzeturile fermentate, ouale. Unii naturisti recomanda renuntarea completa la lapte si la toate preparatele pe baza de lapte.
Meniul acestei perioade
Alimentele de baza ale curei cu sucuri si cruditati vor fi:
• fructele si legumele proaspete;
• cerealele integrale ca atare, sub forma de faina (grau, orez, secara, mei) sau sub forma de fulgi obtinuti prin metode mecanice (orz, ovaz, grau);
• oleaginoasele: seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, nuci, susan, alune, arahide;
• uleiurile presate la rece: floarea soarelui, susan, masline, dovleac;
• boabe de leguminoase germinate: soia, bob, lucerna;
• mladite verzi de cereale: orz, ovaz, grau.
Pentru a combina aceste alimente asa incat sa obtinem feluri de mancare adecvate, este bine sa consultam cartile de bucate naturiste (Elena Nita Ibrian si Ernst GŸnther), care pun la dispozitie o gama foarte completa de bucate pregatite fara foc. Este foarte bine sa cautam sa experimentam mai multe retete de acest fel, pentru a gasi cele mai potrivite combinatii de alimente pentru organismul nostru, care sa asigure atat necesarul de energie pentru a ne mentine vitalitatea, cat si sa genereze efectele terapeutice scontate.
Sucurile
Sucurile sunt alimentul cel mai activ din punct de vedere terapeutic in acest regim. Ele sunt cel mai usor de asimilat, energia consumata pentru a fi digerate fiind minima. Fiind consumate proaspete, activitatea lor enzimatica va fi maxima, ceea ce va permite accelerarea proceselor de detoxifiere, vindecare si refacere.
Pentru a obtine efecte maxime in cura cu sucuri si cruditati, mai ales in cazul bolilor grave, in primele 3-10 zile se consuma doar sucuri, fara nici un alt fel de aliment.
Despre sucurile folosite in aceasta cura trebuie sa stim ca:
• se obtin prin centrifugarea legumelor si fructelor bine spalate si curatate;
• se prepara zilnic, trebuind sa fie proaspete. Cu cat momentul consumarii este mai apropiat de cel al prepararii, sucul este mai activ din punct de vedere terapeutic;
• nu se fierb, nu se consuma reci (de la frigider), ci numai la temperatura camerei;
• in general, nu se combina sucurile de legume (care sunt bazice) cu cele de fructe (care sunt acide);
• fructele din care se fac sucurile trebuie sa fie bine coapte; nu trebuie sa fie nici imature (crude), nici fermentate (cazuri in care pot produce tulburari digestive de nedorit iar efectul lor terapeutic este mult diminuat).
In acest caz vom avea doua faze distincte:
Prima faza -
in care se administreaza pe o perioada, care variaza de la cateva zile la doua luni, doar sucuri de fructe si de zarzavaturi. In aceasta perioada se administreaza, alternativ, o zi suc de fructe, o zi suc de zarzavaturi, cate 250 ml suc la fiecare doua ore si jumatate. Intre orele de administrare a sucurilor se poate consuma apa sau ceai. In perioada curei exclusive de sucuri, se face zilnic (dimineata) o clisma cu 2 litri infuzie calduta de musetel.
Cea de-a doua faza -
dupa perioada curei exclusive de sucuri, urmeaza o perioada de tranzitie de cateva zile (5-10 zile), in care se introduc treptat fructe si zarzavaturi neprelucrate termic. Pentru a se evita tulburarile digestive, la trecerea de la cura exclusiva de sucuri la cea crudivora, se vor respecta urmatoarele reguli:
1. 1. Mese regulate;
2. 2. Nu se mananca mult deodata;
3. 3. Nu se mananca intre mese;
4. 4. Nu se combina fructele cu legumele la aceeasi masa;
5. 5. Nu se consuma alimente reci;
6. 6. Fiecare masa va incepe cu o portie de suc (250 ml), care va fi luata cu 10-15 minute inainte de a consuma alte alimente netrecute prin foc.
Tratamentul cancerului
In cadrul acestui regim se recomanda in mod special sucurile din:
• legume: morcov, patrunjel, varza, sfecla;
• alte plante: urzica, laptuca, orz verde;
• fructe: mere, coacaze negre, catina.
Se vor elimina adaosurile de miere in sucuri. Ele pot fi diluate cu apa.
Cura cu sucuri va fi combinata cu administrarea intensiva a remediilor din plante medicinale recomandate de medic.
Salatele de cruditati
Salatele de legume impreuna cu cerealele integrale sunt baza calorica. Uleiul folosit la prepararea salatelor si oleaginoasele au un aport caloric esential (o cantitate de 100 de grame de nuca rasa, de exemplu, are un aport caloric cu 150% mai mare decat 100 de grame de carne), care permite mentinerea unei stari de vitalitate normala.
Salatele de fructe sunt preparate atat din fructe crude in stare proaspata, cat si din fructe uscate (stafide, fructe de padure, caise, smochine etc.). In anumite afectiuni (cancer, obezitate s.a.) nu se admite adaugarea de miere la aceste salate. Cantitatea de miere consumabila, in orice forma, este stabilita in general la 6 lingurite pe zi.
Despre fructele si legumele folosite in prepararea salatelor trebuie sa stim ca:
• nu se prelucreaza termic;
• se spala cu atentie inainte de a fi mancate;
• se lasa impreuna pentru a se omogeniza timp de circa 90 de minute inainte de a fi consumate sub forma de salate de cruditati.

3. Revenirea
Revenirea la alimentatia preparata termic se face gradat, in minimum 10 zile. Se respecta urmatoarele reguli:
• in primele cinci zile, alimentatia ramane in proportie de 75% crudivora;
• primele alimente preparate termic care vor fi consumate sunt supele din legume – foarte usoare, putin condimentate, cu mult zarzavat;
• din a sasea zi se introduc piureurile de legume, tocanele; proportia de hrana preparata termic poate fi crescuta usor pana ajunge la 50% din total;
• timp de doua saptamani, de la terminarea curei, sunt interzise conservele si prajelile;
• timp de o luna dupa terminarea curei cu sucuri si cruditati este interzis consumul de carne, alimente conservate chimic, orice fel de aliment care prezinta semne de alterare.
Trei luni dupa terminarea curei cu sucuri si cruditati vor fi respectate urmatoarele indicatii:
1. se stabileste un orar regulat al meselor (care va fi si respectat);
2. se evita consumul de apa in timpul mesei sau dupa masa (apa se consuma cu 30 de minute inainte de masa);
3. dimineata, cu 30 de minute inainte de masa, se recomanda sa se bea apa calduta sau ceai caldut indulcit cu miere;
4. nu se mananca intre mese;
5. se mesteca incet si foarte bine;
6. nu se consuma bauturi si alimente fierbinti sau prea reci.
Cui ii este recomandata cura cu sucuri si cruditati
Este indicata in special persoanelor care au acumulat toxine si masa corporala in exces, precum si bolnavilor de cancer, leucemie etc. Are o eficienta foarte mare, fiind recomandata in special pentru cei care vor sa rezolve probleme de sanatate majore sau sa obtina efecte rapide de (re)intinerire si armonizare corporala.
Precautii si contraindicatii la cura cu sucuri si cruditati
In afectiunile cu retentie de lichide (ciroza hepatica, insuficienta cardiaca, renala, hipertensiune arteriala) se recomanda multa prudenta in administrarea sucurilor si a ceaiurilor.
Persoanele subponderale, anemice, cu o vitalitate foarte scazuta nu vor urma acest regim. In cazul bolilor foarte grave, la care acest regim este o ultima solutie, se recomanda supravegherea atenta de catre un medic specialist.
suc de sfecla rosie
suc de sfecla rosie
suc de telina
suc de telina
suc de varza
suc de varza
suc de mere
suc de mere
suc de morcovi
suc de morcovi
suc de catina
suc de catina
suc de coacaze negre
suc de coacaze negre
suc de orz verde
suc de orz verde


Comentarii album • 10
resiga 3 februarie 2013  
Draga mea pai postul e festin pe langa cura asta !!daca poti sa o ti ai respectul meu !
Raportează
lucaria 13 februarie 2013  
Este indicata in special persoanelor care au acumulat toxine si masa corporala in exces, precum si bolnavilor de cancer, leucemie etc
Raportează
doinabacau 2 decembrie 2012  
"Ad astera,per aspera"!
Raportează
lucaria 29 decembrie 2012  
"DUR"...da bun!este un tratament cu MARE RANDAMENT !!!
Raportează
Meddy 9 august 2011  
sunt interesante!eu cred k dk ai ambitie slabesti!intr-o luna am slabit 6 kg si nu m-am lipsit de nimic dar nici nu m-am indopat,am creeat un regim alimentar care sa contina si alte gustari normal interzise dar in cantitati ff mici!sportul conteaza si el mult!iar dupa 6 seara nu mai mananc nimic!
Raportează
lucaria 9 august 2011  
bravo tie !!!vezi ce inseamna sa ai ambitie!eu cred ca fiecare persoana i-si cunoaste limitele dar mai ales ce anume te face sa slabesti si invers.inca o data FELICITARI!!!!!!!!!!
Raportează
Meddy 9 august 2011  
multumesc frumos!motivul pt care vreau sa slabesc este acela de a ma simti bine in pielea mea!
Raportează
craciungeorge63 6 august 2011  
foarte interesant!
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.