Pomul este potrivit de viguros, cu coroana sferic turtita, lastarii sunt fin pubescenti, verzi, iar pe partea insorita cafeniu-mov. Fructul este supramijlociu, mare sau foarte mare, poate ajunge chiar la 60g. Invers ovoidal, asimetric si turtit la ambele capete. Pielita este groasa, galbuie, acoperita pe partea insorita de un rosi vinetiu pana la vanat inchis. Pruina suficient de groasa albastru deschis cu puncte mici de rugina. Pulpa este de culoare verde-galbuie carnoasa, crocanta, usor-dulce cu aciditate redusa si aroma slaba, neaderenta la sambure. Samburele este potrivit de mare, ovoid, cu alveole mici si dese. Fructele se maturizeaza la sfarsit de septembrie-inceput de octombrie. .
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.