CAIS-Cea mai buna de Ungaria Pomul de vigoare mare, distanţa de plantare 5/5 sau 5/4 m; fructificare pe ramuri de rod mijlocii, mixte sau ramificate alternate cu multe buchete; potenţial productiv mediu, alternativ de la un an la altul, între 12-15 tone/ha;
Fructul este de mărime variabilă, în funcţie de tip şi mărimea recoltei, între 45-68 g, de formă globuloasă, una dintre jumătăţi formând la vârf o proeminenţă rotunjită. Pieliţa este destul de groasă, cu urme de perişori de culoare portocalie, iar pe partea însorită de culoare roşie. Pulpa neaderentă la sâmbure este de culoare portocalie, consistentă şi destul de suculentă cu gust excelent şi aromă puternică de caisă.
Epoca de coacere a soiului Cea mai bună de Ungaria, este la începutul lunii iulie şi durează 12-15 zile.
Particularităţi biologice. Soi autofertil, poate fi plantat singur într-o parcelă; se pretează pentru consum în stare proaspătă şi prelucrare industrială: gem, nectar, compot.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.