Pak choi e o vegetala bogata in vitamina A si in vitamina C, plus niste chestii numite glucosinolati. Glucosinolatii astia sunt toxici in cantitati mari (adica in situatia in care ai manca 1.5 – 2 kg de pak choi pe zi, pentru o perioada lunga – nu e cazul nostru), daca frunzele sunt consumate in stare cruda. Atata timp cat sunt gatite, nu exista riscuri, ba din contra – se pare ca pak choi-ul are proprietati anticancerigene tocmai din cauza lor. Sub diferite forme, glucosinolatii sunt prezenti si in rubedeniile pak choi-ului (varza, broccoli).
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.