100gr carne porc (taiata fisii subtiri),1 cana germeni soia,10 frunze hakusai(salata chinezeasca) ,2 legaturi pak choi 1 legatura ceapa verde,3 catei usturoi,ulei de susan,sare,piper,sos de soia.Usturoiul il taiem marunt si cind wokul e incins, turnam putin ulei si l prajim .Introducem carnea ,amestecam ,punem germenii de soia si calim pana devin mai moi.Peste punem frunzele de hakusai care au fost taiate in bucati de 3cm si pak choi, continuam sa amestecam in wok.Este timpul pentru ingrediente:sare,piper citeva picaturi de ulei de susan si cam tot atitea de sos de soia.Daca gustul este asa cum ne am dorit ,punem si ceapa verde taiata mai mare ,le mai amestecam putin si gata masa.Pofta buna!
digestia usoara o face amestecul de 5 condimente ce se foloseste aproape la oricare mancare asiatica(piper din regiunea SICHUAN,anason stelat,cuisoare, scortisoara si fenicul)pun si o poza.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.