Ce vedeti aici am mancat astazi pentru prima data!Poarta denumirea de piarsica Paraguay soiul este din Spania vanzatorul din piata le adusese din SANNICOLAU MARE.Prima snzatie care am avut-o muscand din ea a fost ca mananc ceva fermecat ,la gust semanand cu pepenele galben insa mult mai dulce si mai aromat.Miezul este de culoare deschisa, consistenta crocanta si zemoasa tot odata.Sunt cele mai bune piersici pe care le-am mancat vreodata!Sunt f .f. aromate(a fost dragoste la prima degustare!)
si in Pepinierele de la noi gasesti multe soiuri de piersici si nectarini cu fructele plate, sunt si cu pulpa alba-crem si cu pulpa portocalie. Eu am luat pomi in toamna.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.