La această rețetă eu am folosit alge Zi Cai .
Fierbeti mugurii de bambus în zeamă de legume sau carne, sau în apa în care ati hidratat algele, dacă vă place aroma mai puternică de "mare”. Fierberea se face la foc mic. Separat, într-un wok sau tigaie, încingeti o lingură de ulei, în care căliti ghimbir proaspăt, curătat de coajă si tăiat felii, până devine auriu, apoi usturoi zdrobit. Adăugati câteva picături de sos de peste sau stridii, o lingurită de otet chinezesc si una de sos de soia.
Când mugurii s-au înmuiat (după 15-20min.), adăugati ghimbirul si usturoiul călit, algele, mai lăsati pe foc câteva minute apoi serviti. Puteti adăuga bucăti de tofu.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.